ZDH Grote Prins van Rommelgat Joris d’n Opschepper

Dit jaar kreeg Joris de kans om Prins te worden van Rommelgat samen met zijn dochter Wendy die Jeugdprinses is. In zijn eigen woorden;
“De afgelopen seizoenen heb ik bij Prins Es gezien hoeveel plezier je kunt uitstralen en het lijkt me fantastisch om dat ook te kunnen doen. Bereikbaar te zijn voor de Rommelgatters en Rommelgatterrinnekes en er met z’n allen een mooi Fîstje van te maken. En om dit samen met mijn dochter als Jeugdprinses Wendy d’n Urste te mogen doen en ook mijn vrouw Linda en zoon Jonas in het gevolg te hebben lijkt me helemaal een geweldige ervaring!

In het dagelijks leven probeert Joris zijn wiskundige en technische kennis over te dragen op een groep Eindhovense jeugd op het Sint-Joriscollege. Om als coach van de brugklas kinderen hun weg binnen de school aan te leren en ze helpen groeien tot mooie volwassenen. Daarnaast werkt hij ook graag aan het culturele programma van de KunstKlassen, het JOP-festival en de theaterproductie Plankenkoorts.
In zijn vrije tijd maakt Joris graag muziek bij de Fîstkapel. Als bespeler van de grote trom is het zijn taak om de boel enigszins in de hand te houden.
ZDH Grote Prins Joris d’n Opschepper wordt bijgestaan door de adjudanten, Remco van Gompel. Twan van de Moosdijk en Mike van Houtum en de hofdames Linda Barnier, Tamara van Thiel, Anniek Nederpel en Marjorie van Houtum.
Hun motto is; ‘Fisten doede nie alleen!’.

Vergelijkbare berichten

Geef een antwoord