ROMMELGATSE CARNAVALS OPTOCHT 2019
ROMMELGATSE CARNAVALS OPTOCHT 2019

Op zondag 3 maart 2019 trekt de grote carnavalsoptocht weer door de straten van Rommelgat (Veldhoven). De organisatie is in handen van de Optochtcommissie van de Stichting Organisatie Karnaval (S.O.K.). De  optocht  start op zondag 3 maart 2019 om 13.30 uur vanuit Veldhoven en eindigt in Zeelst. Hieronder kunt u “Inschrijven”, het “Reglement” bekijken en de “Uitslagen” raadplegen.

Route: Dorpstraat, Pastorielaan, Abdijtuinen, De Groes, Ceciliastraat, , Lange Kruisweg, Burgemeester van Hoofflaan, Lange mees, Ligt, Kapelstraat-zuid, Hagendorenseweg, Kapelstraat-noord, Hoogstraat, Broekweg, Blaarthemseweg, Heuvel.

KINDER CARNAVALS OPTOCHT 2019
KINDER CARNAVALS OPTOCHT 2019

De centrale kinderoptocht wordt gehouden op zaterdag 2 maart 2019 en begint om 13.30 uur. De Rommelgatse Kinderoptocht krijgt een nieuwe route. Het vertrek blijft op het kerkplein in d’Ekker maar het eindpunt wordt het Meiveld in het City Centrum waar de prijsuitreiking plaatsvindt. En daarna kunnen kinderen en ouders meteen door naar De Schalm voor het Kindercarnaval. Voor de kinderoptocht hoeft men niet in te schrijven. Alle kinderen uit heel Veldhoven mogen hieraan meedoen, mits zij carnavalesk gekleed zijn.

Route: Burgemeester van Hoofflaan, Lange mees, Ligt, Kapelstraat-zuid, Hagendorenseweg, Kapelstraat-noord. Heuvelstraat, Geer.